Поради: як вибрати морозильну камеру

Порада №1:
Зверніть увагу на розміри, які вам потрібні. Більшість звичних морозильників мають стандартні ширину і глибину 60 × 60 см. Висота може бути різною, від 85 до 210 см.

Порада №2:
Визначтеся, який тип камери вам потрібен, є такі типи камер: шафа, скриня і тумба.

Порада №3:
Важливо взяти до уваги технічні характеристики. Зірочки на маркуванні позначають температуру зберігання. Чим більше зірочок – тим довше збережуться продукти без втрати якості. Самий низький клас А * – у ньому температура не буває нижче -6 ° С, продукти якісно зберігаються лише кілька днів. Вже клас А **** – дає можливість заморожувати продукти при температурі до -24 ° С. Зберігати припаси в такому морозильнику можна цілий рік.

Порада №4:
Зверніть увагу при покупці морозильної камери на тип управління. Є три типи: механічний, електромеханічний та електронний.

Порада №5:
Важливим є вид розморожування камери — це неодмінна умова догляду. Морозильники можуть мати один з двох варіантів розморожування — ручний і «No frost». Важливо, щоб був варіант «No frost».

Серпень 2, 2018

Позначки: