Поради: як вибрати холодильну камеру

Порада №1:
Зверніть увагу на розміри, які вам потрібні. Розміри й місткість холодильника варто розрахувати, виходячи зі площі кухні, чисельності сім’ї.

Порада №2:
Визначтеся, чи ваш холодильник буде стояти окремо, чи він буде вбудований у ваші кухонні меблі.

Порада №3:
Важливо взяти до уваги технічні характеристики. Зірочки на маркуванні позначають температуру зберігання. Чим більше зірочок – тим довше збережуться продукти без втрати якості. Самий низький клас А * – у ньому температура не буває нижче -6 ° С, продукти якісно зберігаються лише кілька днів. Вже клас А **** – дає можливість заморожувати продукти при температурі до -24 ° С. Зберігати припаси в такому морозильнику можна цілий рік.

Порада №4:
Зверніть увагу на розташування морозильної камери. Як вам зручніше: морозилка зверзу, знизу чи навіть з боку.

Порада №5:
Важливою є система охолодження: No Frost чи крапельна. У холодильниках зі крапельної системою охолодження компресор разом зі зливом і ємністю для конденсату ховається за задньою стінкою камери. Систему No Frost можна назвати більш досконалою, технологію No Frost ще називають сухим заморожуванням.

Серпень 2, 2018

Позначки: